Förste Servis till trevligt boutiquehotell!

apr 24, 2023 | Jobb

2023-04-24
Vi söker nu en Förste Servis till vår kund i norra Stockholm, ca 2,5mil från city!
Vi söker dig med ett genuint intresse för mat och dryck och för hållbar gastronomi. Du älskar matsalsarbete och gästkontakt och att alltid göra sitt yttersta för gästen är en självklarhet för dig. Du har minst tre års erfarenhet från a la carte servering och dryckeskunskap är meriterande. Du talar svenska och engelska flytande.

Erfarenhet av servering inom al la carte är viktigt, men det absolut viktigaste är din attityd och att du brinner för mat, dryck och service och trivs i restaurangbranschen. Är du en glad person med rätt driv kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med vårt team.

Heltid med rullande schema, start så fort som möjligt.
Antigen anställning direkt hos kund eller uthyrning tillsvidare via oss på Payhour.

Vid frågor eller ansökan vänligen skicka ett ett mail samt CV till Fredrik@payhour.se
Vi kommer löpande presentera kandidater för kund!
Tack på förhand!