The Payhour story

Skapad av restaurangpersonal – för restaurangpersonal

Bakgrund

Vi som grundat Payhour har alla en bakgrund från restaurangbranschen. Vi har drivit restauranger, jobbat som kockar, hackat grönsaker som köksnissar, skurat kastruller i disken och inte minst – trollat med knäna när det varit kort om folk. Det var här idén om Payhour föddes. 

Från idé till handling har vi lyssnat på människor i branschen och förvandlat deras behov, önskemål och idéer till en konkret tjänst. Ett digitalt bemanningsbolag för restaurangbranschen. 

Vår vision

Vår vision är att skapa de främsta förutsättning för restauranger som behöver personal och för personal som vill jobba extra. Enkelt, snabbt och effektivt.

Team Payhour

Martin Wilkenson

Drivit restauranger, jobbat som kock, uppfinnare och entreprenör.

Favoritmat: Köttbullar med potatismos

Douglas Nystrand

Ekonom och entreprenör inom restaurang. 

Favoritmat: Nasi goreng

Alexandra Oscarsson

Beteendevetare som har hand om Payhours rekrytering och onboarding.

Favoritmat: Nasi goreng

Fredrik Nilsson

Drivit restauranger, jobbat som kock, uppfinnare och entreprenör.

Favoritmat: Nasi goreng

Joe Black

Drivit restauranger, jobbat som kock, uppfinnare och entreprenör.

Favoritmat: Nasi goreng

Christina Ho

Webbansvarig och sociala medier

Favoritmat: Vietnamesiska crepes ’banh xeo’

Philip Mikal

Veteran inom fintech.

Favoritmat: Pizza