The Payhour story
Skapad av restaurangpersonal – för restaurangpersonal
Bakgrund
Vi som grundat Payhour har alla en bakgrund från restaurangbranschen. Vi har drivit restauranger, jobbat som kockar, hackat grönsaker som köksnissar, skurat kastruller i disken och inte minst – trollat med knäna när det varit kort om folk. Det var här idén om Payhour föddes.
Från idé till handling har vi lyssnat på människor i branschen och förvandlat deras behov, önskemål och idéer till en konkret tjänst. Ett digitalt bemanningsbolag för restaurangbranschen.
Vår vision
Vår vision är att skapa de främsta förutsättning för restauranger som behöver personal och för personal som vill jobba extra. Enkelt, snabbt och effektivt.
Team Payhour
Martin Wilkenson
Drivit restauranger, jobbat som kock, uppfinnare och entreprenör.
Favoritmat: Köttbullar med potatismos

Douglas Nystrand
Ekonom och entreprenör inom restaurang.
Favoritmat: Nasi goreng

Alexandra Oscarsson
Beteendevetare som har hand om Payhours rekrytering och onboarding.
Favoritmat: Nasi goreng

Fredrik Nilsson
Drivit restauranger, jobbat som kock, uppfinnare och entreprenör.
Favoritmat: Nasi goreng

Joe Black
Drivit restauranger, jobbat som kock, uppfinnare och entreprenör.
Favoritmat: Nasi goreng

Christina Ho
Webbansvarig och sociala medier
Favoritmat: Vietnamesiska crepes ‘banh xeo’

Philip Mikal
Veteran inom fintech.
Favoritmat: Pizza
