Personalmatchning och bemanning för din restaurang

Boka kvalitetssäkrad restaurangpersonal. Anslut din restaurang och välj själv vem du anlita.   

Anslutna restauranger

Personer redo att jobba

Kom igång med Payhour!

Lämna kontaktuppgifter i formuläret så skapar vi ditt Payhourkonto direkt och kontaktar dig så fort vi kan för en demo!

Brådskande?

Är det brådskande och du behöver komma i kontakt med oss direkt – ring 08-446 828 04 eller maila oss på hello@payhour.se!

1. Anslut

Anslut din restaurang på några minuter i formuläret ovan.

2. Skapa uppdrag

Skapa ett uppdrag i plattformen för att hitta personal.

3. Välj personal

Välj bland ledig personal som är matchad utifrån dina behov.

4. Skicka förfrågan

Granska CV och omdöme, samt skicka förfrågan till de utvalda.

5. Tillsättning

Personalen får en notis via vår app. Du ser direkt när ett uppdrag blir tillsatt.

j

6. Godkänn tidrapport

Klart! Du behöver bara godkänna tidrapporten, resten sköter vi!

Fördelar med Payhour

"
$

100% kontroll

0% administration

Uppdrag skapas med några få klick och DU väljer vem DU vill anlita.

Payhour hanterar all administration inklusive löner och försäkringar.

      Snabb tillsättning

      85% av alla uppdrag tillsätts inom 15 minuter.

      Personal med bra omdömen

      Vår duktiga personal är redo att arbeta!

      if Personalförsäkring

      All Payhours personal är försäkrade genom if.

      Helt gratis att ansluta

      Inga dolda avgifter eller exklusivitetsavtal.

      Vår personal

      Välj personal utifrån erfarenhet. Se våra 3 olika kategorier Premium, Pro och Go nedan.

      Premium / Kök

      minst 6 års erfarenhet

       

      Slutförd kockutbildning eller motsvarande kunskaper. Du har goda kunskaper inom HACCP. Du är självgående och kan ta en ansvarsposition om det behövs.

      Kock / Souschef

      En skicklig matlagare som presterar på souschefnivå. Du hanterar alla stationer i ett kök.

      Kallskänka 

      Ett proffs på hög nivå som hanterar allt inom det kalla köket.

      Premium / Matsal

      minst 6 års erfarenhet

       

      Slutförd restaurangutbildning eller motsvarande kunskaper. Du är helt självgående och hanterar de flesta kassasystemen. Du har goda kunskaper om mat och dryck.

      Servitris/Servitör

      Ett serviceproffs som hanterar matsalsarbetet med bravur. Du hanterar egen station.

      Bartender/barchef

      En initiativrik bartender som presterar på barchefnivå. Du har djup kunskap om dryck samt mycket god social förmåga. 

      Pro / Kök

      minst 3 års erfarenhet

      Slutförd kockutbildning eller motsvarande kunskaper. Du har grundläggande kunskaper inom HACCP. Du är självgående efter en arbetsbeskrivning.

      Kock

      En vass kock som är flexibel, har god samarbetsförmåga och kan ansvara för tilldelade uppgifter.

      Kallskänka

      En strukturerad kallskänka som är självgående och kan ta ansvar för tilldelade uppgifter.

      Pro / Matsal

      minst 3 års erfarenhet

      Slutförd restaurangutbildningen eller motsvarande kunskaper. Du är en erfaren person som hanterar det mesta kring matsalsarbete efter god arbetsledning och instruktioner.

      Servitris/Servitör

      Du har god serveringsvana och god förmåga att kommunicera med gäster.

      Bartender

      Utbildad bartender med minst 3 års erfarenhet. Hanterar kassasystem såväl som de klassiska drinkarna.

      Go / Kök

      minst 1 års erfarenhet

      Du är i början av yrkeskarriären eller går i restaurangskola. Du kan förstå samt utöva arbetsuppgifter genom tydliga instruktioner/god arbetsledning.

      Juniorkock / Köksbiträde

      En positiv och uppkommande stjärna med grundläggande kunskaper. 

      Diskare

      En organiserad diskare med erfarenhet av olika restaurangmiljöer. 

      Go / Matsal

      minst 1 års erfarenhet

      Personal i början av sin karriär som uppskattar god arbetsledning och tydliga instruktioner.

      Runner/restaurangbiträde

      Stresstålig och flexibel. Räds inte för att hugga i där det behövs.

      Cafébiträde

      Hanterar sannolikt en espressomaskin och sedvanliga göromål på ett café.

      Frukostbiträde

      Morgonpigg med erfarenhet från frukostservering. Beredd att hugga i där det behövs.

      Priser

      Arbetsgivaravgifter och försäkring ingår. Flat rate. Inga akutavgifter eller OB tillkommer.

      Stammis

      Kommer snart!

      Drop-in

      0kr/mån

      Pris per kategori:

      • Premium 365 kr/h
      • Pro            305 kr/h
      • Go             260 kr/h

      • Ingen månadsavgift
      • Ingen bindningstid
      Mer om drop-in

      Drop-in passar dig som har ett blandat behov och som bokar ca tre pass per månad.

      • Sköt bokningarna på egen hand via systemet.
      • Boka personal till självkostnadspris + 14,95% i serviceavgift.
      • Annonsera för fasta tjänster direkt i våra kanaler för 395kr per annons.

        Ring in

        0kr/mån

        Pris per kategori:

        • Premium 410 kr/h
        • Pro            345 kr/h
        • Go             290kr/h

        • Vi sköter allt
        • 0% administration
        Mer om ring in

        Passar dig som har ett litet behov eller önskar en personlig service. 

        Vi bokar ut personal till fast tariff. Payhour hjälper dig att matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Payhour sköter all administration.

        Ring 08-446 828 04 så bokar vi!

        Så enkelt och smidigt system för bokning av personal och lönehantering. Vi kan nu fokusera på att driva och utveckla restaurangen till fullo!

        Josefine, 27

        Restaurangchef

        Duktig personal! Vi är otroligt nöjda med Payhour. Personalen har levererat gång på gång och har räddat oss många gånger. Tack!

        Peter, 35

        Souschef

        Vi hjälper dig!

        Söker du svar på dina frågor? Välkommen att ta en titt i vår FAQ och se om du hittar svaret där. Annars finns vi alltid till hands för dig.