Personalmatchning
och bemanning för
din restaurang

Boka kvalitetssäkrad restaurangpersonal.
Anslut din restaurang och välj själv vem du anlita.

Anslutna restauranger

Personer redo att jobba

Kom igång med Payhour!

Lämna kontaktuppgifter i formuläret så skapar vi ditt
Payhourkonto direkt och kontaktar dig så fort vi kan
för en demo!

Brådskande?
Är det brådskande och du behöver komma i kontakt
med oss direkt ring 08-44682804 eller maila oss
hello@payhour.se

Ny kund!

1. Anslut

Anslut din restaurang på några minuter i formuläret ovan.

2. Skapa uppdrag

Skapa ett uppdrag i plattformen för att hitta personal.

3. Välj personal

Välj bland ledig personal som är matchad utifrån dina behov.

4. Skicka förfrågan

Granska CV och omdöme, samt skicka förfrågan till de utvalda.

5. Tillsättning

Personalen får en notis via vår app. Du ser direkt när ett uppdrag blir tillsatt.

6. Godkänn tidrapport

Klart! Du behöver bara godkänna tidrapporten, resten sköter vi!

Fördelar
med Payhour

100% kontroll och 0% administration

Uppdrag skapas med några få klick och DU väljer vem DU vill anlita.

Payhour hanterar all administration inklusive löner och försäkringar.

Snabb tillsättning

85% av alla uppdrag tillsätts inom 15 minuter.

Personal med bra omdömen

Vår duktiga personal är redo att arbeta!

if Personalförsäkring

All Payhours personal är försäkrade genom if.

Helt gratis att ansluta

Inga dolda avgifter eller exklusivitetsavtal.

VÅR PERSONAL

Välj personal utifrån erfarenhet. Se våra 3 olika kategorier Premium, Pro och Go nedan.

Premium/kök

6 års erfarenhet

•  Genomförd restaurangutbildning
eller annan likvärdig kunskap.

•  Du har motsvarande 6 års arbetslivserfarenhet och goda
kunskaper inom HACCP.


Kock/Souschef

En skicklig och erfaren matlagare
som presterar på souschefnivå.  

Kallskänka 

En skicklig kallskänka som hanterar
de flesta göromålen i kallskänken.

Pro/KÖK

3 års erfarenhet

•  Genomförd restaurangutbildning
eller annan likvärdig kunskap.

•  Du har motsvarande 3 års arbetslivserfarenhet och goda
kunskaper inom HACCP.


Kock 

Utbildad kock och självgående kock
som ansvarar för tilldelade uppgifter
av ansvarig på arbetsplatsen.

Kallskänka 

Utbildad och självgående kallskänka
som kan ansvara för egen station.

Go/Kök

1 års erfarenhet

•  Genomförd  restaurangutbildning
och har jobbat minst 1 år heltid som
kock, servis, nisse eller diskare.

Du behöver god arbetsledning och
tydliga instruktioner.


juniorkock/Köksbiträde

En hjälpreda med grundläggande
kunskaper.

Diskare

En organiserad diskare med erfarenhet
av olika restaurangmiljöer och en
grundförståelse för olika behov på
olika arbetsplatser.

PRISER

Arbetsgivaravgifter och försäkring ingår. Flat rate. Inga akutavgifter eller OB tillkommer.

DROP-IN

0 KR/MÅN

Pris per kategori:

•  Premium  380 kr/h
•  Pro              320 kr/h
•  Go                275 kr/h

• Ingen månadsavgift
• Ingen bindningstid

MER OM DROP-IN

Drop-in passar dig som har ett blandat behov och som vill ha kontroll och bokar fler pass per månad.

•  Sköt bokningarna på egen hand via systemet.
•  Fri support
•  Annonsera för fasta tjänster direkt i våra kanaler för 980 kr per annons.

RING-IN

0 KR/MÅN

Pris per kategori:

•  Premium  420 kr/h
•  Pro              360 kr/h
•  Go                305 kr/h

• Vi sköter allt
• 0% administration

MER OM RING-IN

Passar dig som har ett litet behov eller önskar en personlig service. 

Vi bokar ut personal till fast tariff. Payhour hjälper dig att matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Payhour sköter all administration.

Ring 08-44682804 så bokar vi!